Ik wil inburgeren

U krijgt 3 jaar de tijd om in te burgeren.
Dit heet de inburgeringstermijn.
Binnen deze termijn moet u het inburgeringsexamen halen.
U krijgt van DUO een brief waarin staat wanneer de inburgeringstermijn begint.

Meer weten stuur een e-mail